آشنایی با طراحی سیسستمهای تصفیه آب

مقدمه: در این مبحث به بررسی آب آشامیدنی پرداخته میشود تعاریف مربوطه شامل موارد مثل :PH-TDS-TSS-TH رنگ ، طعم ، بو ، دما ، حدمطلوب ، حد مجاز، کلر آزاد، باقیمانده کدورت آب و....مورد بحث قرار خواهد گرفت. استانداردهای آب آشامیدنی و استاندارد WHO ، آنالیز آب ، و مواد و املاح مورد نیاز آب آشاميدنی و تاثیرات آنها برروی سلامتی انسان و محیط زیست مورد مطالعه قرار می گیرند. سپس به روشهای تصفيه آب و گند زدایی و محاسبات و طراحی و انتخاب آنها و مقایسه این سیستمها پرداخته می شود. 1-آشامیدنی -گند زدایی آب 2-فیلتراسیون - فیلترزهای کربن فعال - فیلترهای شنی -اسمز معکوس -کلر زنی -ازن زنی 3-طراحی و محاسبه و انتخاب سیستمهای تصفیه آب 4-مقایسه روشهای تصفیه.